Gå til innholdet
lukk

Fra mandag 11.mai arrangerer vi kurs igjen. Kursene blir gjennomført i henhold til myndighetenes føringer for smittevern.

Sjøfartsdirektoratet åpner for at sjøfolk kan ta Passasjer og krisehåndtering som e-kurs, forutsatt at rederiet gjennomfører kursets praktiske del. Ordningen gjelder fram til 1. juli. E-kurset kan tas hos Arcos.

Betingelser

Vi tilbyr booking av kurs for bedriftskunder og privatkunder via nettstedet.

For privatpersoner

Privatpersoner betaler med Visa, Mastercard eller Faktura.

Ved betaling med faktura tilkommer et fakturatillegg på kroner 250,-. Merk at kursbevis ikke utstedes før faktura er betalt.

Det er gratis å avbestille innen 24 timer etter opprinnelig kjøp. Etter 24 timer er bookingen ikke lenger refunderbar.

Datoendring av kurs skjer mot et endringsgebyr på 500 kroner. Frist for datoendring er 8 dager før kursstart.

Deltakere som er sykemeldt kan ikke delta på kurs. Dersom du ikke kan gjennomføre kurset på grunn av sykdom, og kan forevise bekreftelse fra lege, så vil det bli gitt tilbud om ny kursdato.

For bedrifter

Bedrifter betaler med faktura. Kontakt oss for å opprette kundeavtale.

Frist for avbestilling og datoendring er 8 dager før kursstart. Endringer i bookingen skal skje via internett-lenken vi har sendt per epost.

Datoendring etter frist, samt endring av fakturamottaker, kan gjøres mot et gebyr på 500 kroner. Kontakt kundeservice@arcos.no for endringer etter tidsfristens utløp.

Deltakere som er sykemeldt kan ikke delta på kurs. Dersom kursdeltaker ikke kan gjennomføre kurset på grunn av sykdom, og kan forevise bekreftelse fra lege, så vil det bli gitt tilbud om ny kursdato.