Gå til innholdet

Vi bruker Cookies

Arcos bruker cookies(informasjonskapsler) på nettsiden.

Noen informasjonskapsler er nødvendige, for å du skal kunne bestille kurs eller for at nettsiden skal huske svaret du gir her. Du aksepterer automatisk nødvendige informasjonskapsler når du bruker nettsiden vår.

Andre informasjonskapsler brukes av oss til besøksstatistikk, slik at vi på en best mulig måte kan tilgjengeliggjøre kursene for målgruppen vår. Disse informasjonskapslene kan du reservere deg mot ved å velge "Avvis".

Du kan når som helst fjerne samtykket ditt ved å slette informasjonskapslene i nettleseren din.

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Arcos samler inn og bruker personopplysninger. Vi er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Ved spørsmål om behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på kundeservice@arcos.no eller per telefon 459 58 880.

Dine rettigheter

Oversikten under viser hvilke rettigheter du har i forhold til personinformasjonen din. Send en forespørsel til vår kundeservice om du ønsker å benytte deg av rettighetene dine. Du får svar innen 30 dager.

Les mer om dine rettigheter på datatilsynets nettsider.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan forlange en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger

Du kan forlange å få rettet opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du få slettet personinformasjon fra databasene våre. Du kan ikke få slettet informasjon om deg som er nødvendig for at Arcos skal kunne bekrefte gyldigheten av et kursbevis, eller informasjon som Arcos er pålagt å bevare i henhold til regnskapslovgivning.

Begrensning av behandling av personopplysninger

Dersom du har protestert/klaget på Arcos behandling av personopplysninger, eller meldt inn behov for retting av informasjon, så kan du kreve at Arcos begrenser behandlingen av dine personopplysninger til klagen/protesten/rettingen er ferdigbehandlet.

Dataportabilitet

Du kan få overlevert informasjonen du har registrert hos oss som et csv-dokument.

Klage eller protestere mot vår behandling av personopplysninger

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger, eller motsette deg vår behandling av disse. Ta kontakt med vår kundeservice for å klage/protestere. Du kan også klage til Datatilsynet.

Behandling av personopplysninger

Vi behandler personopplysninger både ved bruk av nettstedet og i forbindelse med bestilling og levering av kurs.

Bestilling og gjennomføring av kurs

Ved kjøp og gjennomføring av kurs så behandler vi personopplysninger om deltakerne, samt kontaktinformasjon til deltakers nærmeste pårørende.
Les mer »

Bruk av nettsted

Når du bruker nettstedet så bruker vi IP-adressen din, samt lagrer informasjonskapsler i nettleseren din.
Les mer »